Musik

Justin Bieber genoptager med det britiske kor til julens første bud

Justin Bieber byder i sidste øjeblik på en britisk jul nummer et efter at have slået sig sammen med NHS Trust Choir for at genoptage sit hit Holy.

Samarbejdet kommer fem år efter, at korsangerne slog Baby hitmakeren til toppen af ​​hitlisterne.

“Det er dejligt at blive genforenet med Lewisham og Greenwich NHS-koret, da vi deler en sjov smule britisk diagramhistorie sammen,” fortalte Bieber The Mirror. “Især i disse vanskelige tider er jeg ydmyg over for at gå sammen med dem til en velgørenhedssingel, der vil være til gavn for NHS-medarbejdere i fronten af ​​denne pandemi og hylde deres utrolige engagement.”

Zoe Davies, der er en del af koret, sagde: “Seriøst, jeg kan huske, at jeg spøgte om, at vi lavede en duet og nu sker det.”

Justin imponerede kormedlemmerne tilbage i 2015, da han opfordrede fans til at købe deres version af A Bridge Over You i stedet for hans nummer Love Yourself. Derefter mødtes han med gruppen og sagde: “Jeg var den ære at møde alle fra koret, og jeg er virkelig glad for, at de fik deres nummer et.”

Lewisham og Greenwich NHS Choir genforenes med den canadiske sanger i Abbey Road Studios for at indspille den nye version af Holy, som Bieber udgav i september.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenemangsbyrå

December 14, 2020