Musik

Louis Tomlinsons ‘Live From London’ blev udråbt til den største mandlige solo live stream af året

Louis Tomlinsons koncert ‘Louis Tomlinson Live From London’ er blevet udråbt til årets største mandlige soloartist live stream.

‘Kill My Mind’ -sangerens forestillingsfulde forestilling lørdag aften (12.12.20) skabte en mega-sum penge til arbejdsløse medlemmer af Louis ‘touring besætning, der er blevet økonomisk påvirket midt i Covid-19-pandemien.

Penge fra de 160.000 solgte billetter over hele verden gik også til velgørenhedsorganisationer som FareShare, Crew Nation, Bluebell Wood Children’s Hospice og Stagehand.

Louis – som blev tvunget til at udskyde sin verdensturné i år til 2021 på grund af den globale sundhedskrise – fortalte sine fans på Twitter: ”Det var utroligt. Tak til alle, der så på. Kan ikke vente med at komme endelig tilbage på vejen. ”

Han tilføjede: “De penge, der indsamles til disse utroligt vigtige årsager, vil gå så langt. Vi gjorde det!”

One Direction-stjernen havde tidligere sagt om sine kolleger: “Jeg har været utroligt bekymret for dem og følte mig utrolig magtesløs, så jeg ville give noget tilbage.”

I en erklæring, der annoncerede showet, sagde hitmakeren ‘Walls’: “Jeg var helt sløret for at skulle udsætte min verdensrundvisning i år, da jeg virkelig glædede mig til at se alle fansen. At optræde for en live publikum er den vigtigste ting for mig er denne live stream et skridt tilbage i den verden og er noget, jeg ikke kan vente med at filme. Jeg ønsker at oprette et ægte show for fansen med skala og produktion, hvilket skaber noget specielt til at afslutte 2020 på et positivt upbeat note og samle penge til velgørenhedsorganisationer, der ligger mig særligt tæt på. Jeg vil også give mit touring besætningsarbejde og skaffe nogle vitale penge til dem, da showet uden min besætning bogstaveligt talt ikke kunne fortsætte. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *