Musik

Yungblud: ‘Jeg har aldrig følt mig mere forbundet med min fan base end lige nu’

Yungblud sluttede sig til den sidste episode af Sky Arts Late, der blev filmet på det ikoniske Sadler’s Wells-teater i London og udforskede temaet håb – refleksion, respons, løsninger – når vi tager status over 2020 og ser frem til 2021.

Ved den første låsning:

‘Vi var ved at gå på den største turné, vi nogensinde havde været på. Vi var ved at lave arenaer. Alle var som “Dette er dit år, dette!” ‘

‘Jeg kan bogstaveligt talt huske den dag, der låst ned. Jeg var i LA. Typisk mig, jeg var i telefon til min manager og var som “Højre, jeg vil lave en livestream-koncert!” ‘

Efter at have besluttet at sende en livestream af hans nye album online …

‘Jeg har aldrig følt mig mere forbundet med min fan base end lige nu. Det har jeg lovligt ikke gjort. Jeg satte den [akustisk virtuel forestilling] på internettet, hvad der gik, på grund af dem [mine fans] fra en koncert i mit soveværelse med to kameraer og en akustisk guitar … 72 timer senere var jeg i et tv-studie med ni dudes med hazmat dragter på, to berømthedsgæster, der laver en punkrock Jimmy Fallon! Det var syg, og det gav mig denne form for adrenalin at være som “bare fordi vi ikke kan røre hinanden lige nu, betyder det ikke, at vi ikke kan føle hinanden” ”
Klip tilgængelig her: https://youtu.be/or79tdt61x8

På Black Lives Matter-bevægelsen:

‘Jeg var i LA, da det skete, og jeg var derude i protesterne, og jeg så den ondsindede karakter af gamle ideologier fra første hånd. På et tidspunkt var vi midt på gaden, og de fyrede gummikugler på en sort hjemløs mand, fordi han var en sort hjemløs mand, da der var hvide, femten år gamle mænd, der holdt et skilt op, der var meget mere aggressivt . ‘
Klip tilgængelig her: https://youtu.be/Cue10ryKCq4

Om forandring, kunst og forståelse af hinanden:

‘Jeg tror, ​​at musik [og kunst] kan laves efter et motiv eller en dagsorden, eller det kan laves af en grund, og det er på hver eneste af os i denne cirkel og hver eneste person derhjemme at tale om den grund, så vi ikke træder baglæns ‘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *