Musik

Cher ‘forstår ikke’ teenagepiger, der ønsker at have Botox i deres læber og røvimplantater

Cher “forstår ikke” teenagepiger, der ønsker at have Botox i deres læber og røvimplantater – på trods af at hun selv har haft kosmetisk kirurgi.

‘Believe’ hitmakeren blev spurgt, om hun føler, at hun har hjulpet med at “normalisere” at gå under kniven, og benægtede, at det var tilfældet, da hun insisterede på, at hun aldrig ville have gjort noget arbejde, da hun var yngre.

I et interview med den britiske avis The Guardian G2-supplement svarede hun: ”Vent, hvad? Du siger, jeg gjorde det OK til hvad? ”

Intervieweren præciserede: “For normale mennesker, almindelige civile, at have kosmetisk kirurgi?”, Som hun svarede: “Disse piger bliver opereret kl. 18. Så kom nu! Jeg har aldrig set piger gøre så meget for at ville ændre alt, hvad de ser ud. Det ville jeg aldrig gøre. Du har store læber til at begynde med og en stor røv. Jeg forstår det ikke. ”

Den 74-årige musiklegende insisterede på, at udseende ikke har noget at gøre med succes i musikbranchen, da hun erklærede: “Der er 20-årige piger, der ikke kan gøre, hvad jeg gør.”

Spurgt, om hun mener, at hendes levetid skyldes hendes ungdommelige udseende, tilføjede Cher: ”Du betaler ikke penge for at stå og se på nogen. De er nødt til at levere noget.

”Og jeg har arbejdet hele mit liv for at holde min styrke i min krop. Der er 20-årige piger, der ikke kan gøre, hvad jeg gør. ”
I mellemtiden hævdede Oscar-vinderen tidligere “fem pund make-up” var hemmeligheden bag hendes tidløse optræden i 2018s ‘Mamma Mia! Så går det løs igen’.

Hun sagde på det tidspunkt: “Make-up. Fem pund make-up. Også instruktøren kunne virkelig godt lide mig, og jeg tror, ​​at han passede ekstra specielt på for at tænde mig. Det har meget at gøre med det. Han var vidunderlig. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *